Indiefestival
EVENT

Indiefestival

Open het zomerseizoen met hét Indiefestival van FC Amersfoort! Op zaterdag 1 juni luister je naar de geweldige line-up bij Roer.

Lees meer »
Zuurpruimpje Instore Velvet Music
EVENT

Zuurpruimpje | Instore Velvet Music

Kom rustig bij van de werkweek tijdens het optreden van Zuurpruimpje. Op zondag 29 oktober kun je dromerige, Nederlandstalige muziek verwachten. Velvet Music wordt gevuld met zacht gitaargeluid en rustige harmonische zang. Zuurpruimpje weet een sfeer neer te zetten die je gedachten even op pauze zet. Het optreden is gratis te bezoeken en start om 15:30 uur.

Lees meer »
Freya Weijkamp Fanshirt
NEWS

Freya wint de FC Amersfoort Ontwerpwedstrijd!

Vijf ontwerpers kregen de opdracht om het limited edition Fanshirt van FC Amersfoort te ontwerpen. Na de onthulling van de uiteenlopende ontwerpen was het aan het publiek om te stemmen op hun favoriet. Meer dan 500 mensen hebben hun stem laten horen. Freya Weijkamp, met haar Let Culture Bloom shirt, heeft de ontwerpwedstrijd gewonnen.

Lees meer »
Kahmeya cafe stu instore
EVENT

Kahmeya | Instore Cafe STU

Kahmeya draait tijdens de Instore in Café STU heerlijke melodic house. Tribal invloeden én live vocals zorgen voor een fijne performance. Iedereen is welkom om de live dj set te omarmen, terwijl je bijkomt van de afgelopen week.

Lees meer »

Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website, stem je hiermee in.