Woesley Tekont ontwerpt pins voor FC Amersfoort

Stichting Fan Club Amersfoort slaat de handen ineen met illustrator Woesley Tekont. De beginnende tekenaar ontwerpt speciaal voor FC Amersfoort twee pins, die Amersfoort fans op hun kleding kunnen spelden. Vanaf augustus 2024 zijn de pins te koop in de webshop van FC Amersfoort en op foodtruckfestival Lepeltje Lokaal.

Amersfoortse Ontwerpen

Woesley Tekont heeft een bijzondere, eigen stijl. Bestaande objecten komen door zijn illustraties tot leven. Woesley vervormt de objecten tot karakters, ze krijgen een gezicht, waardoor je als toeschouwer een band met de objecten kan vormen. Dit gaat Woesley ook doen voor twee Amersfoortse hoogtepunten: de Amersfoortse Kei en het beeld ‘Op schoot in Amersfoort’.

pins

Van de twee ontwerpen van Woesley, en als derde het FC Amersfoort logo, worden pins gemaakt. De pins kunnen eenvoudig gespeld worden op jassen, tassen, mutsen en meer. Hiermee kunnen de fans van Amersfoort laten zien dat ze liefde hebben voor hun stad en de Amersfoortse cultuur. 

binnenkort te koop

Vanaf augustus 2024 zijn de pins te koop. Ze kunnen dan worden besteld in de webshop van FC Amersfoort. Ook zullen ze te koop zijn op het foodtruckfestival Lepeltje Lokaal, dat plaatsvindt van 22 t/m 25 augustus op het Burgemeester Brouwerplantsoen. 

Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website, stem je hiermee in.