FC Amersfoort TEAM

Lisa bast
//team manager

Lisa werkt als (creatief) producent en teammanager bij FC Amersfoort. Ze maakt het liefst totaalconcepten, waarbij meerdere partijen bij elkaar samenkomen en een gezamenlijk doel nastreven. “Ik hou ervan als het klopt, het gevoel, de uitstraling, programmering, mensen, deco en locatie.“, zegt ze. “Als je dan al die blije koppies ziet, ja. Dat is waar ik hiervoor ben.” Totaalconcepten zet ze ook neer in haar kunstinstallaties. Ze maakt ruimtelijke beelden en installaties die op exposities en festivals te zien zijn. 

Lisa Bast FC Amersfoort Team

Femke van dinther
//media strateeg

Femke beheert als Media Manager de FC Amersfoort website en Social Media kanalen. Ze zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van evenementen van FC Amersfoort én houdt het Amersfoortse talent goed in de smiezen. Naast FC Amersfoort werkt Femke onder de naam Allwrity als freelance copywriter voor verschillende partijen. “Al is schrijven over cultuur en creativiteit uit Amersfoort wel favoriet!“, zegt Femke met een knipoog. Als ze niet aan het schrijven is, vind je haar op een terrasje met een bakkie. 

Femke van Dinther FC Amersfoort Team

janique modder
//bestuur

Janique kwam vanuit Amsterdam terecht in Amersfoort. “Het voelde als een warm bad.“, zegt ze. Ze werkt bij allerlei culturele organisaties die zich inzetten voor de Keistad. Zo werkt ze als talentontwikkelaar bij productiehuis KOSMIK. Ook zet ze haar organisatorische skills in bij diverse bands, podia en festivals. Als algemeen bestuurslid in het FC Amersfoort team kijkt ze mee met de dagelijkse gang van zaken. “Ik hou van een stad met een rijk cultureel aanbod, waarbij nieuw talent voldoende betrokken wordt.“, zegt Janique.

Janique Modder FC Amersfoort Team

joris postulart
//bestuur

In het dagelijks leven is Joris actief als programmeur voor poppodia en festivals, talentontwikkelaar van opkomende artiesten en uitvoerend muzikant in diverse bands. Binnen FC Amersfoort houdt Joris zich bezig met het uitzetten van de grote lijnen en het inzetten van zijn brede netwerk in Amersfoort en de popmuziek.

Joris Postulart FC Amersfoort Team

tom krikke
//bestuur
//penningmeester

Als ex-muzikant en registeraccountant vind ik het een eer om betrokken te zijn bij een club als FC Amersfoort!“, zegt Tom. Tom is penningmeester bij FC Amersfoort en zorgt dat het geld op de juiste plek rolt. Op die manier zorgt hij, samen met de rest van het FC Amersfoort team, dat zoveel mogelijk muzikanten en cultuurmakers kunnen excellereren. “Het is geweldig om bij te kunnen dragen aan het stimuleren van de popcultuur in de stad.“, zegt hij. “Ik geniet ervan om jonge muziekanten en kunstenaars aan het werk te zien.” Tom helpt ze graag een stap te maken naar een groter publiek of podium.

Tom Krikke FC Amersfoort Team

Gideon hofland
//voorzitter
//secretaris

Samen met Raymond van den Hoek is Gideon oprichter van Fan Club Amersfoort. In 2010 bedacht Raymond de metafoor van een voetbalclub voor de popcultuur in de stad. Gideon haalde zijn netwerk in de lokale popscène erbij.. en daar was de Fan Club! Zonder voetbal, maar mét hart voor popcultuur.

Naast zijn werk als voorzitter en secretaris is Gideon ook freelancer in communicatie, journalist, dj en vinylverzamelaar. In 2016 maakte hij de documentaire over de pophistorie in Amersfoort.  “Er is sinds 2010 veel veranderd op het gebied van popcultuur, uitgaan en aandacht en ondersteuning van nieuw talent. FC Amersfoort heeft een positie verworven die we willen vasthouden en willen uitbouwen.

Gideon Hofland FC Amersfoort Team

FC Amersfoort | Support your locals

Ben jij fan van al het Amersfoortse talent en wil jij hen supporten? Wat een goed idee! Wij werken graag met je samen. Dat kan op verschillende manieren:

Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website, stem je hiermee in.