Indiefestival // pop-up club bij Roer

Indiefestival

Open het zomerseizoen met hét Indiefestival van FC Amersfoort! Op zaterdag 1 juni ga je in het gras aan het water liggen bij Roer. We hebben een geweldige line-up. Future Husband, Muylike, SUUS, Bitterlemon en Talks Make Do zorgen voor heerlijke indie vibes. Het Indiefestival is gratis te bezoeken van 14:00 tot 22:00 uur. 

De Schans 20b
3813 TW
Amersfoort

14:00 – 22:00 uur

gratis entree

line-up

FUTURE HUSBAND

Levendige gitaren en zwoele zang

MUYLIKE

Catchy tunes om op te dansen

SUUS

Vrolijke muziek en pakkende hooks

dj rik blom

Zomerse tunes en zonnige platen

talks make do

Herkenbare groove met een jaren ’80 vibe

bitterlemon

Feverdreams met zwoele zanglijnen

Indie Vibes uit Amersfoort

Vijf fantastische bands staan te popelen om het zomerseizoen te openen. Future Husband zorgt voor levendige gitaren en zwoele zang. Muylike speelt catchy tunes waardoor je een dansje wilt wagen in het gras. SUUS, de nieuwe indie-popsensatie, maakt vrolijke muziek en pakkende hooks. Bitterlemon sleept je mee in feverdreams met zwoele zanglijnen. Talks Make Do zorgt met een herkenbare groove voor een jaren ‘80 vibe. DJ Rik Blom maakt de line-up compleet met een zomerse openingsset. 

ZOmers genieten

Weg van de binnenstad, langs de Eem, vind je Roer. Een heerlijke buitenlocatie bij de dobberende boten. Roer zorgt tijdens het Indiefestival voor heerlijke hapjes en drankjes waar je van kan genieten in de zomerzon. Heb je zin in een ijsje? De Ijsmakerij is aanwezig en heeft de lekkerste smaken! Natuurlijk wil je jouw support aan de Amersfoortse talenten tonen. Dit kan door een écht FC Amersfoort shirt te kopen tijdens het festival.

Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website, stem je hiermee in.