Fan Club Amersfoort ondersteunt creatief en muzikaal talent uit regio Amersfoort. Dankzij de stichting treedt de Amersfoortse band There You Go op tijdens ViVa Vathorst. Op het grachtenfestival op 3 juni 2023, speelt de band alternatieve pop. 

Fan Club Amersfoort

Stichting Fan Club Amersfoort wil het talent uit de regio een podium bieden. “Het is belangrijk dat jong talent een steuntje in de rug krijgt. Vanuit FC Amersfoort willen wij hen die mogelijkheid bieden.”, zegt Lisa Bast, team manager bij FC Amersfoort. De club zorgt er met hun eigen evenementen voor dat de creatieve makers een publiek krijgen. “Dit doen we tijdens onze eigen Pop-Up Clubs, maar we helpen bands, dj’s en andere muzikanten ook om op festivals van andere partijen te staan.”, zegt Lisa. 

There You Go band

There You Go

De Amersfoortse band There You Go speelt om 17:00 uur op het festival ViVa Vathorst. De band, voorheen bekend onder de naam Bricked Out, maakt alternatieve pop. Hun debuut EP ‘Sleep Tight Tonight’ werd uitgebracht in januari 2023. Ze werkten samen met producer Jurriaan Sielcken, die ook al samenwerkte met de Amersfoortse Jet Rebel, Lucas Hamming en Herman van Veen. De band werkt momenteel aan hun eerste album.

ViVa Vathorst

De tweede editie van het ViVa Vathorst Grachtenfestival vindt plaats op zaterdag 3 juni. Van 13:30 tot 23:00 uur veranderen de Durgerdamhaven en de Terschellingkade in een festivalterrein. Vanaf de kade en het water zijn de optredens te zien. Naast de show zijn er ook foodtrucks, is er een festivalmarkt en zijn er diverse kinderactiviteiten.

Benieuwd naar de muziek van There You Go? Luister ze hier: 

Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website, stem je hiermee in.