Punk editie van de pop-up club in de skate centrale

Pop Up Club De Skate Centrale
Op 30 september wordt de Skeershop in De Skate Centrale het podium voor de Pop-Up Club. Tijdens de punk en rock editie, georganiseerd door FC Amersfoort, treden diverse bands op. Pliff, Flut., Rockerarms en Los Condors komen de winkel platspelen. Iedereen is welkom om het evenement gratis te bezoeken van 19:00 tot 00:00 uur.

De Skate Centrale
Middelhoefseweg 10
Amersfoort

Welkom 18:00 uur
Aanvang 19:00 uur

gratis entree

Rock, punk, skaten

In de Skeershop, de skatewinkel in De Skate Centrale, wordt op zaterdag 30 september het podium gebouwd. Daar treden dan allerlei bands op uit regio Amersfoort. FC Amersfoort heeft ditmaal gekozen voor de genres rock en punk. “Ook binnen deze genres hebben we in de regio veel talenten”, vertelt Lisa Bast, team manager van FC Amersfoort. Er is gekozen voor de bands Pliff, Flut., Rockerarms en Los Condors. “Ze spelen van 90’s punk tot hedendaags eigen nummers. Wij kijken er enorm naar uit”, zegt Lisa. Tussen de optredens door kan er geskate worden in de hal. Ook is een graffiti artist aan het werk te zien. 

de skate centrale

De Skate Centrale is hét indoor skatepark van midden Nederland. In het park is een pool aanwezig, een halfpipe en verschillende lage objecten. Zo kunnen skaters hun verschillende technieken beoefenen.

We trekken een enorm leuk publiek. Het zijn vaak jongeren die zich een buitenbeentje voelen. Wij zien dat ze een enorm doorzettingsvermogen hebben, want skaten is niet makkelijk”, vertelt Erwin Rietmeijer, mede-eigenaar van De Skate Centrale. “Ze zijn vaak ook erg creatief en hebben een grote interesse in kunst en muziek. Vandaar dat de samenwerking met FC Amersfoort ons zo goed past.

Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website, stem je hiermee in.