De supportersclub van lokaal talent, FC Amersfoort, organiseert in samenwerking met Café STU de allereerste Instore. Tijdens het evenement op zondag 30 juli 2023 treden DJ’s Despa en Maroïn op in Café STU in Amersfoort. Deze Instore is de eerste in een reeks, waarbij FC Amersfoort talent uit de regio een podium wil bieden.

eerste instore

Op 30 juli vindt de eerste Instore plaats in Café STU in de binnenstad. DJ’s Despa en Maroïn draaien en zetten een heerlijke set neer. Despa draait uptempo, funky tracks en Maroïn speelt euforische en energieke houseplaten. Tijdens de Instore geniet je van de muziek, terwijl je de sfeer van het café goed in je op kunt nemen. Het concept van de Instores brengt op die manier de ondernemer en het lokale talent samen.

Samenwerken met ondernemers

“Als FC Amersfoort willen we lokaal, aanstormend talent een podium bieden. Door ze een plek te geven in winkels, restaurants en cafés kunnen we op een laagdrempelige manier de ondernemers en talenten samenbrengen”, aldus Lisa Bast, Team Manager bij FC Amersfoort. Creatieve makers en artiesten krijgen door de Instores ervaring en boren een nieuw publiek aan. “We steunen hierdoor niet alleen de talenten die onze regio te bieden heeft, maar ook de ondernemers”, vertelt Lisa. De samenwerking met Café STU was een logische keuze. Hier kunnen bezoekers, naast genieten van een drankje, ook vintage kleding shoppen en interieur items vinden. Het café biedt ook een podium voor muzikanten en creativiteit. “Een perfecte match voor onze eerste Instore!”

Instore Café STU FC Amersfoort

De wijk in

De eerste editie van de reeks Instores vindt plaats in de binnenstad van Amersfoort. Naast Café STU staan er ook Instores bij Velvet Music gepland. De ambitie om buiten het centrum te treden is aanwezig. “We zijn ons ervan bewust dat de meeste evenementen nu in het centrum plaatsvinden. Wij willen ook graag in contact komen met ondernemers buiten de ring, zodat we ook daar kunnen programmeren”, zegt Lisa. Ze roept geïnteresseerde ondernemers dan ook op om contact op te nemen.

Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de website, stem je hiermee in.